Om LYFA

Oplysende traditioner

LYFA er et visionært hjem af ikoniske klassikere fra nogle af Danmarks mest indflydelsesrige lysdesignere. Vores holdbare designs udforsker og forbedrer god belysning i alle dens former og facetter.

LYFA-kollektionen er baseret på ren æstetik og en målrettet designfilosofi formet af årtiers dedikeret håndværk og fængslende lysdesign. Designklassikerne er udformet efter upåklagelige kvalitetsstandarder og tilbyder lysarrangementer til ethvert hjem, lejlighed og situation.

Omhyggeligt opdateret og perfektioneret til moderne livsstil

Med stor respekt for de originale designs omfatter den nye LYFA kollektion et alsidigt udvalg af gulv-, bord-, væg- og loftlamper. Dimensioner og materialer er blevet omhyggeligt opdateret for at komplementere moderne og bæredygtig livsstil. Plastskærme er skiftet ud med opalglas, forkromning er ændret til poleret rustfrit stål, hvilket sikrer et tidløst og langtidsholdbart udtryk uden at gå på kompromis med kvalitet eller det originale formsprog.

Håndværkere af det gode lys

At belyse et rum er et sart spørgsmål om at skabe og balancere det perfekte lyslandskab - det komplekse samspil mellem lys, de fysiske omgivelser og den ønskede stemning. Lys er ingrediensen, der påvirker alt, og vores mål er at skabe den ideelle lysoplevelse gennem gennemtænkt design og materialer af høj kvalitet. For os er det et spørgsmål om at designe belysningsprodukter, der indstiller den ønskede belysning og ikke omvendt

Udforske