LIGHTSCAPES

Lightscapes

Omfavner det gode lys


Lys er en vigtig energikilde. Fra lyst til mørkt og tilbage igen påvirker lys vores omgivelser, humør og velvære. Ved at fremhæve detaljer eller skjule dem i skygger, kan belysning ændre følelsen af ​​et rum på et øjeblik.

LYFAs hovedårsag til at være til er at forstærke det gode lys. Vores håndværk bygger på stolte traditioner og grundig viden. Når vi skaber den ultimative lysoplevelse, tager vi udgangspunkt i tre forskellige typer lys – direkte, indirekte eller diffust. Hver tjener et specifikt formål baseret på deres påvirkning, retning og konstruktion.

At belyse et rum handler om et behageligt belysningsniveau. Uanset om det er direkte lys ved skrivebordet, indirekte, dekorativt lys i stuen eller diffust lys over sofabordet for at skabe den ønskede stemning. Det ideelle lyslandskab er resultatet af et komplekst samspil mellem rum, atmosfære, lys og form. Når vi arbejder med lys, er vores designfilosofi baseret på 'form følger funktion'-paradigmet. Lys er kernen, og derfra arbejder vi os ud for at skabe den perfekte lysoplevelse med vægt på materialer af høj kvalitet til at opfylde det gode lys.

Et behageligt belysningsniveau

Det er vigtigt at vælge den ideelle lyskilde. Vi har tilføjet en liste over anbefalede pærer til hvert lysdesign.
Se de grundige produktdetaljer på hvert produktwebsted for mere information.

Nyd det gode lys med LYFA

Direkte belysning

Direkte belysning er fokuseret belysning med en udsat lyskilde. Det øger synligheden og leder lyset derhen, hvor det er nødvendigt. Ved at fremhæve genstande og overflader er direkte belysning nyttig til specifikke formål, som at læse en bog eller tilberede mad i køkkenet. Det er vigtigt at vælge den rigtige lyskilde for at undgå blænding og belysning, der er for hård.

Indirekte belysning

Indirekte belysning er ideel til at skabe en omgivende indstilling, da belysningen er afhængig af reflekteret, indirekte lys fra kilden. Lyset udsendes i forskellige retninger, hvilket tilføjer en delikat lysstyrke, mens den skjulte lyskilde sikrer en blændfri oplevelse. Det er vigtigt at vælge den rigtige lyskilde for at give et tilstrækkeligt belysningsniveau.

Diffuseret belysning

Diffuseret belysning er ikke-retningsbestemt; et blødt, spredt lys, der ikke er rettet mod bestemte genstande eller overflader. Lyset passerer gennem en gennemskinnelig overflade, hvilket skaber et blødere udseende, der fungerer godt som generel belysning af rummet eller til at skabe en omgivende indstilling. Det er vigtigt at vælge den rigtige lyskilde for at undgå uønskede mønstre på de oplyste overflader.