SORT SOM NATTEN

MED EN KONTRASTENDE HVID


Udforsk vores udvalg af sortmalede vedhæng. Vores MOSAIK- og NINOTCHKA-serier har en åben top, der sikrer omgivende opadgående belysning, mens downlightet er jævnt og direkte, hvilket giver en funktionel lysoplevelse. Yderskærmen er matsort med en kontrast hvid på indersiden for at reflektere lyset og give optimal belysning.

Designet af Bent Karlby

MOSAIK-kollektionen er designet af Bent Karlby i 1959 og er et genialt belysningssystem baseret på et enkelt, geometrisk designprincip. Det koniske skærmdesign sikrer blødt og optimeret lys, mens messingforbindelserne muliggør et væld af produktvariationer for at opfylde en bred vifte af belysningsbehov. MOSAIK-produktfamilien består af pendler, bord-, gulv- og væglamper.

Der er intet lys uden mørke

Der er mest brug for lys, når mørket begynder at dukke op, og skygger frembringer former og kontraster. Brug sorte vedhæng inde i dit hjem for at fremhæve disse evige kontraster mellem lys og mørke. Sort har evnen til at skille sig ud fra sine omgivelser, skabe klare konturer og forblive tidløs, hvor andre trends kommer og går.

Sort er ikke ofte forbundet med lyshed, da de mørke nuancer af sort absorberer lys i stedet for at reflektere det. For at sikre optimal belysning findes en glat hvid overflade inde i MOSAIK og NINOTCHKA nuancerne. Den hvide farve giver et smukt og behageligt lys, som er nøglen til at skabe det ideelle lyslandskab. I 1950'erne begyndte nogle af de største lysmestre at bruge den sorte overflade med en kontrasterende hvid på indersiden for at matche de lige linjer i modernistisk arkitektur. I dag forbliver kombinationen af ​​det sorte omrids og det lyse hvide lige så moderne som altid.