Career

Job opening

Brand Communication Specialist

In Danish only

Vi søger en skarp profil, der kan være med til at fortælle historien om Danmarks ældste design belysningsvirksomhed med en stringent pen og et par grafiske øjne. Du vil komme til at sætte dit præg på brandoplevelsen på tværs af virksomheden – som både indebærer den visuelle kommunikation og opsætning på vores hjemmeside og sociale medier samt en række fysiske touch points som events, emballage og salgsmateriale.    

Arbejdsopgaver

Du vil komme til at få en alsidig hverdag indenfor kommunikation og branding på en arbejdsplads, der emmer af design og æstetik. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være følgende: 

- Drive de sociale medier (tekst, billede, annoncering, interaktion med influencers mv.) 
- Grafisk opsætning på hjemmeside og trykte materialer
- Koordinere fotooptagelser i samarbejde med fotograf og stylist
- Projektleder i forbindelse med produktlanceringer (emballage-layout, produktpræsentation mv.)
- Eventkoordinering ved messer
- Udsendelse af nyhedsbreve

Vi forventer, at du har solid erfaring med sociale medier og et godt kendskab til Adobe-pakken (heriblandt InDesign, Photoshop og Illustrator) er en fordel, da en del af arbejdet vil foregå i disse programmer. Derudover er kendskab til Shopify, Later, Google Analytics, MailChimp og Microsoft Projects et stort plus. 

Arbejdsplads

Du vil komme til at arbejde centralt i Aarhus på et moderne kontor med højt til loftet og kompetente kollegaer omkring dig. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er rum til at udvikle sig, professionel sparring, og frihed under ansvar. 

LYFA trækker tråde helt tilbage til 1903 og i dag tæller kollektionen nogle af Danmarks mest ikoniske lamper samt helt nye lampedesigns. LYFA blev relanceret i efteråret 2020 og vi sælger vores lamper i mere end 25 lande med distributører i blandt andet Japan og Australien. 


For spørgsmål til stillingen som Brand Communication Responsible hos LYFA, kontakt da gerne:  

Henning Nielsen, CEO

hni@lyfa.com
+45 93 63 88 10

Vi holder løbende samtaler, så send os gerne en motiveret ansøgning med CV hurtigst muligt.
Ansøgningsfrist: Mandag den 21. februar 2022

Read more about LYFA

Explore our collection of pendants, wall, floor and table lamps as well as our rich archive with images of the proud traditions of craftsmanship tracing back to 1903