Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

3DaysOfDesign

Event
3DaysOfDesign

Samarbejde
Brdr. Krüger

Kunstner
Lucrecia Rey Caro

År
2024

Produkter
KASSABLANKA, FUTE and PAN

Fra den 14. til den 16. juni 2024, som en del af 3daysofdesign, fik besøgende en eksklusiv mulighed for at dykke ned i LYFA og Brdr. Krügers verden på Bredgade 28B i København, hvor hvert værk fortalte en historie om dansk arv og ren håndværk. ORIGINS var ikke blot en udstilling, men en fejring af god belysning i alle dens former. Udstillingen fremhævede LYFAs rige arv, som går tilbage til 1903, og viste ikoniske klassikere samt nye udgivelser. Hvert element afspejlede varmen fra Brdr. Krügers træ og lysets glans, og udtrykte vores engagement i kvalitet og kreativitet.

ORIGINS udforskede det symbiotiske forhold mellem møbler og lyslandskaber. Hvert hjørne og lag af stedet var omhyggeligt belyst, hvilket fremhævede de intrikate detaljer og forbedrede rummets atmosfære. Den medrivende oplevelse fremhævede teksturens lag og de taktile egenskaber ved råmaterialer, og inviterede gæsterne til at udforske dybden og dimensionerne af træets årer og stoffets vævning.

I anledning af udstillingen præsenterede vi tre splinternye værker eksklusivt på ORIGINS. Disse kreationer forener moderne designfornemmelser med traditionsbundet håndværk og viser vores engagement i den danske designarv. FUTÉ, designet af GamFratesi, havde sin globale debut og udtrykte essensen af elegance og funktionalitet gennem omhyggeligt design. KASSABLANKA, et mesterværk inden for belysning af Simon P. Henningsen, skiller sig ud med sit unikke design. Derudover blev den ikoniske PAN-kollektion, designet af Bent Karlby i 1970, præsenteret i en ny farvevariation: bronzeret aluminium, sammen med nye modeller og størrelser.

Som en ekstra dimension til udstillingen skabte en illustrator kunstværker, der indfangede konceptet bag hvert stykke, og leverede en visuel fortælling, som yderligere berigede oplevelsen. Samspillet mellem visuelle og taktile elementer forstærkede forståelsen af de materialer og teknikker, der definerer dansk design.

Fotograf: Michael Rygaard